Front Desk
Retail Wall
Reception Seating
Color Bar
Galvanized Wall
Processing Area
Styling Chairs
Station Retail Display
Color Bar

Studio Be, Old Town

Fort Collins, CO USA


This Paul Mitchell Focus Salon was remodeled to reflect the interior branding in their Fort Collins, North salon. Studio Be breaks away from the cliché of frills and ornament commonly seen in salon interiors ad branding. Instead, their branding centers on American culture. To reinforce this branding, we substituted polish for subtle grit with galvanized steel tops and oxidized visible fasteners. The salon’s signature pink makes a bold but understated appearance in unexpected places. The unique architecture of this historic building required some creative space planning, but at the end of the day it all came together beautifully.


Project Scope:

+ Space Planning

+ Interior Design & Branding

+ Lighting Plan & Specification

+ Color & Materials Specification

+ Furniture & Fixture Design

+ Furniture & Fixture Manufacturing

+ Packing & Shipping

+ Installation

 

Photography, John Rees

Using Format